Alles over kookgerei

Ontdek alle producten

cookware

12 Resultaten
12 Resultaten
12 van 12 producten

KOOKGEREI

Kookgerei voor de innovatieve keuken

Kookgerei van ZWILLING is niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, het ziet er ook nog eens prachtig uit. Op basis van de nieuwste, meest innovatieve technologieën ontwikkelt ZWILLING het allerbeste kookgerei voor de moderne keuken.

Kookgerei van ZWILLING voor elke gelegenheid

In de webshop vind je kook- en soeppotten in alle soorten en maten, zoals braad- en steelpannen. Met een kookset haal je meteen alle potten en pannen in huis die je je maar kunt wensen.

Qua pannen kun je kiezen uit sauteuses, bakpannen en speciale pannen met verschillende afmetingen en coatings. Daarnaast vind je in de webshop van ZWILLING een ruim aanbod braadpannen en -schotels, zoals gietijzeren braadschotels, roestvrijstalen braadpannen en multifunctionele braadschotels. In woks en wokpannen met verschillende coatings en functies kun je de lekkerste bereidingen dichtschroeien, stomen en stoven. In een grillpan van ZWILLING schroei je bijvoorbeeld in een handomdraai een lekkere steak dicht, waardoor het vlees mooi sappig blijft. Met speciale potten zoals een tajine, een fonduepan of de rookset breid je je culinaire repertoire uit met tal van bijzondere gerechten. De mossel- en pastapotten zijn dan weer specifiek afgestemd op mossel- en pastabereidingen.

Ook terug te vinden in het assortiment van ZWILLING zijn cakevormen voor de lekkerste cakes, en braad- en andere ovenschotels voor hartige gerechten. Theepotten, waterkokers, fluitketels en alle bijbehorende accessoires zoals deksels, handgrepen en onderzetters vervolledigen het assortiment hoogwaardig kookgerei van ZWILLING.

Hoe gebruik en draag ik zorg voor mijn nieuwe kookgerei van ZWILLING?

Om lang plezier te beleven aan je nieuwe kookgerei, moet je het juist gebruiken en perfect onderhouden. Dat betekent dat je eerst en vooral de juiste keukentools gebruikt, afhankelijk van welk gerecht je wilt klaarmaken. Zeker bij pannen moet je daar op letten voor een optimaal bakresultaat. Gebruik daarom een roestvrijstalen kleefpan om bijvoorbeeld niet-gepaneerd vlees dicht te schroeien op een hoge temperatuur. Pannen met een antikleeflaag zijn dan weer bedoeld om rustig te bakken met weinig vetstof. Wil je groenten stoven op een lage temperatuur? Dan is een pan met een keramische coating de juiste keuze. In een pot of pan zonder coating mag je alleen roeren met houten of siliconen keukentools. Alleen zo bescherm je je kookgerei tegen krassen.

Ga je afwassen? Laat je kookgerei dan eerst voldoende afkoelen, zeker in het geval van glazen deksels. Die zouden namelijk kunnen barsten door het grote temperatuurverschil. Hoewel alle kookgerei van ZWILLING in de vaatwasser mag, maak je potten en pannen beter schoon met warm water en een scheutje afwasmiddel. Reinig gecoate schotels niet met een sterk product, want daardoor kan de coating sneller verslijten. In de webshop van ZWILLING vind je het juiste kookgerei voor elke gelegenheid.