MESSENBLOKKEN, LOS

Originele messenblokken, passend bij onze messenseries. Ideaal voor orde in de keuken en vakkundig opbergen van je messen.

our-brands_zwilling_knives-scissors

4 Resultaten
4 Resultaten
Verwijderen van verlanglijst Verwijderen van verlanglijst
ZWILLING
Messenblok, leeg, Bamboe
99,95 €
Hou me op de hoogte
Verwijderen van verlanglijst Verwijderen van verlanglijst
ZWILLING
Messenhouder, Bamboe
89,00 €
Hou me op de hoogte
Verwijderen van verlanglijst Verwijderen van verlanglijst
ZWILLING
Messenblok, leeg, Beuk
59,95 €
Hou me op de hoogte
Verwijderen van verlanglijst Verwijderen van verlanglijst
ZWILLING
Messenblok, leeg, Bamboe
59,95 €
Hou me op de hoogte
4 van 4 producten

Los messenblok als cadeau

Met een los messenblok geef je jouw messen een nieuw thuis. Zo heb je je snijdgereedschap altijd binnen handbereik en door een optimale manier van opbergen van je messen verleng je de houdbaarheid en zorg je voor orde in de besteklade. Drie voordelen in één, die je met een los messenblok voor je keuken kunt bereiken. Verrast dat er toch zo veel in een los messenblok zit? Er is nog meer, lees maar gewoon verder.

Los messenblok - handig, vakkundig, veilig

Keukenmessen horen tot de basisuitrusting van elke goede keuken. Maar ook het opbergen van je messen is belangrijk. Want door het vakkundig opbergen van je messen blijven je messen langer scherp en blijven ze in zijn geheel langer houdbaar. Bovendien bescherm je jezelf en je familie tegen letsel als de lemmeten goed zijn opgeborgen. ZWILLING biedt hiervoor het geschikte losse messenblok, wat voor handige opbergruimte voor je messen zorgt. Bovendien weet zo'n los messenblok te overtuigen met een edele look en zet ook jouw favoriete messen stijlvol in scène.

Losse messenblokken: Veelzijdige hulpjes in het alledaagse keukenleven

Gebruik je koksmessen nagenoeg dagelijks in de keuken voor het bereiden van vlees, vis of groente? Dan leg je er vast en zeker ook waarde op dat deze gereedschappen altijd binnen handbereik zijn, want dit bespaart tijd en vereenvoudigt de werkzaamheden. Hiervoor kun je bij ZWILLING bijvoorbeeld een houten maar ook magnetisch los messenblok kopen. Dergelijke messenblokken kunnen willekeurig met messensets worden gevuld. Afhankelijk van het merk en design bieden ze ruimte voor verschillende groente-, vlees- en vismessen. Maak een keuze uit onze messenblokken in verschillende varianten en uitvoeringen bij ZWILLING en kies een model dat aan jouw eisen voldoet.

Los messenblok als cadeau

Heb je nog ideeën nodig voor een cadeau? In de keukenwereld van ZWILLING ontdek je stijlvolle producten voor de meest uiteenlopende messen. Tal van onze losse messenblokken kunnen individueel gebruikt worden, omdat ze zowel voor kleine alsook voor grote messen plaats bieden. Je vindt dus vast en zeker een passend cadeau voor je vrienden of familie.

Messenplanken voor het stijlvol opbergen van messen

Daartoe horen bijvoorbeeld ook magnetische messenblokken in de vorm van liggende of staande houten planken. De magnetische kern houdt de lemmeten veilig op hun plek en biedt ruimte voor een decoratieve vormgeving. Vooral Japanse damastmessen komen uitstekend tot hun recht op deze houten planken.

Natuurlijk goed - losse messenblokken van hout

Een houten messenblok is zelfs los al een echte blikvanger. Want het materiaal hout straalt warmte en leefbaarheid uit. Bovendien zorgen de fijne vlammen van de verschillende houtsoorten voor een individuele look. Hout verandert nuchtere keukenaccessoires in decoratieve accessoires en vormt het passende kader om je messenverzameling mooi te presenteren. Bovendien zijn houten producten buitengewoon duurzaam.

Los messenblok van bamboe & beukenhout

In de online shop van ZWILLING vind je bijvoorbeeld losse messenblokken van bamboe. Dit hout heeft een natuurlijke antibacteriële werking en draagt zodoende bij aan de hygiëne in de keuken. Maar bamboe is bovendien hard en duurzaam, zodat de lemmeten van de messen bij het plaatsen en verwijderen het hout niet beschadigen. Zo blijft het messenblok lang mooi. Het gladde hout kan makkelijk worden gereinigd: Het is voldoende, als je jouw messenblokken van hout met een vochtige doek reinigt. Na het afdrogen is de messenhouder van hout weer snel gereed voor gebruik. Een alternatief voor bamboe zijn messenstandaards van beukenhout. Deze inheemse houtsoort weet te overtuigen met bijzonder fijne vlammen en is qua robuustheid en duurzaamheid vergelijkbaar met bamboe. Standaards van beukenhout weten bovendien te overtuigen met hun warme, goudbruine kleur.