ZWILLING Four Star

ZWILLING Four Star

De Four Star messenserie is een meesterwerk van veiligheid, ergonomie en comfort en de meest verkochte ZWILLING-messenserie wereldwijd.

De speciale smelting van ZWILLING overtuigt door de optimale balans van chroom- en koolstofgehalte – het geheim van bijzonder hoogwaardig staal. FRIODUR gemerkte messen worden verfijnd door speciaal ijsgehard staal die hun kwaliteit bepaalt. Ze zijn uitzonderlijk randvast, corrosiebestendig en soepel.

Met de V-Edge-slijping zet ZWILLING de standaard voor koksmessen. Met zijn hoek geoptimaliseerd tot ca. 30° (15° aan elke kant), bereikt de stabiele snede een snijresultaat dat aan de hoogste eisen voldoet. De scherpe hoek zorgt voor een nog hogere aanvangsscherpte en nog meer plezier bij het snijden. Dankzij de V-Edge-slijping glijdt het mes moeiteloos door het te snijden materiaal.

De krop vormt de overgang van het heft naar het lemmet. Hij heeft de vorm van een handbeschermer en zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor een evenwichtige gewichtsverdeling. Het traditionele kunststof heft met doorlopende tang maakt indruk door zijn optimale balans en veilige hantering.

our-brands_zwilling_knives-scissors

21 Resultaten
21 Resultaten
21 van 21 producten