ZWILLING Vitality

Met ZWILLING Vitality kook je elke dag met plezier en gemak – elektrisch, op gas, met inductie en zelfs in de oven. Het strakke maar sierlijke design in roestvrij staal heeft binnenin een handige maataanduiding. Het perfect passende deksel houdt stoom, vocht en vitamines bij. Door het glas hou jij je bereiding moeiteloos in de gaten. De hoogwaardige SIGMA Classic bodem met aluminium kern slaat de warmte uitstekend op en verdeelt ze gelijkmatig. Zo kan je het fornuis sneller op een lagere stand zetten. De stevige grepen van gegoten roestvrij staal blijven lang koel. Klaar? Hup, de vaatwasser in.

De SIGMA Classic+-bodem is een meerlaagse en uiterst energie-efficiënte 'sandwichbodem'. De aluminium kern houdt de warmte vast, waardoor je kookgerei lang warm blijft en je het kookvuur sneller op een lagere stand kunt zetten.

De bijzonder hoogwaardige handgrepen van gesmolten roestvrij staal zijn in de vorm gegoten en daarna gepolijst. Het resultaat: een zwaardere handgreep die aangenaam in de hand ligt en koel blijft tijdens het koken.

our-brands_zwilling_cookware

1 Resultaten
1 Resultaten
Verwijderen van verlanglijst Verwijderen van verlanglijst
ZWILLING Vitality
Pottenset, 5-delig
299,00 €
Hou me op de hoogte
1 van 1 producten