Details

ZWILLING Fresh & Save Vacuümzakkenset, L / 3-delig

6,95 €

Eenvoudig vacuüm bewaren

  • Voedsel blijft langer vers dankzij de vacuümfunctie 
  • Eenvoudige opvolging van de houdbaarheid via QR-code en app 
  • Herbruikbaar en BPA-vrij
  • Perfect voor sous-vide koken
  • Alle FRESH & SAVE pompen en deksels zijn compatibel 
{"transparent-m-/-10-pcs_m-/-10-pc":{"color":{"displayName":"Transparant","ID":"transparent","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Transparant is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"M / 10-delig","ID":"m-/-10-pcs_m-/-10-pc","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size M / 10-delig is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36800-220-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"transparent-s-/-10-pcs_s-/-10-pc":{"color":{"displayName":"Transparant","ID":"transparent","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Transparant is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"S / 10-delig","ID":"s-/-10-pcs_s-/-10-pc","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size S / 10-delig is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36800-120-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"transparent-s/m/l-/-10-pcs_s/m/l-/-10-pc":{"color":{"displayName":"Transparant","ID":"transparent","isSelectable":false,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"unselectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Transparant is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"S/M/L / 10-delig","ID":"s/m/l-/-10-pcs_s/m/l-/-10-pc","isSelectable":false,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"unselectable","resourceVariationNotAvailable":"size S/M/L / 10-delig is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36800-010-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":false},"transparent-l-/-3-pcs_l-/-3-pc":{"color":{"displayName":"Transparant","ID":"transparent","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Transparant is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"L / 3-delig","ID":"l-/-3-pcs_l-/-3-pc","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size L / 3-delig is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36800-305-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true}}
Variations
Maat: L / 3-delig
In voorraad
Add to cart options
Product Actions
Availability:
Verlanglijstje
Officiële Zwilling shop Gratis verzending vanaf € 79 Snelle en betrouwbare levering

Beschrijving

De vacuümzak van het Fresh & Save-vacuümbewaarsysteem heeft een capaciteit van 8,5 liter. Net als alle andere zakken in de set is hij herbruikbaar, mag hij in de microgolfoven en de diepvries en is hij, dankzij zijn hittebestendigheid tot 100 °C, perfect voor vacuümgaren. Dat maakt hem tot het perfecte accessoire.

Transformeer uw diepvries in een versmarkt bij u thuis en vries seizoensgroenten, brood, gevogelte en vlees gewoon in. De vacuümzak gebruiken is kinderspel: open de zak, vul hem met het voedsel dat u wilt invriezen, sluit hem en zet de handige draadloze vacuümpomp op het ventiel. Met één druk op de knop zuigt de pomp de lucht in slechts enkele seconden uit de zak. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de drukknop in het midden van het rode siliconenventiel indrukken om de zak goed af te sluiten. Op deze manier worden de aroma's en vitamines optimaal vastgehouden en blijft het voedsel tot vijf keer langer vers! 
Van vriesbrand is geen sprake meer! 
Als u uw voedsel aan de ZWILLING App koppelt, behoudt u een perfect overzicht over alles wat u hebt bewaard. De volgende keer dat u boodschappen gaat doen, scant u gewoon even de QR-code op de zakken en u weet precies wat u in huis heeft. Deze gratis app heeft ook een herinneringsfunctie. Zo weet u altijd wanneer u bepaalde etenswaren moet opgebruiken. Dankzij het individuele ID-label op elke zak is het onmogelijk om voedsel dat er hetzelfde uitziet door elkaar te halen.
 

  • Vacuümfunctie: levensmiddelen blijven tot vijf keer langer vers in vergelijking met conventionele niet-vacuümbewaring: aroma's en voedingsstoffen worden optimaal vastgehouden en voedselverspilling wordt tegengegaan. 
  • Perfect voor vacuümgaren, om te marineren en ook voor het bewaren van voedsel in de koelkast en diepvries (vacumeren vermindert risico op vriesbrand) 
  • Gemakkelijk marineren met het speciaal daarvoor ontworpen accessoire 
  • Geschikt voor gebruik in de microgolfoven 
  • Set van 3 vacuümzakken formaat L (inhoud: 8,5 l, afmetingen: 49 x 30 cm (L x B)
  • Materialen: BPA-vrij, plastic (zakken, sluiting), silicone (ventiel) 
  • Herbruikbaar, incl. geïntegreerd label 
  • Uiterst gebruiksvriendelijk dankzij het innovatieve ventiel (dat wordt gekoppeld aan de vacuümpomp) en de handige treksluiting. 
  • In de ZWILLING App kunt u de vacuümzak heel gemakkelijk koppelen via de bijbehorende QR-code. Zo vindt u uw voedsel meteen terug en weet u hoelang het nog goed blijft. 
  • Dankzij het individuele label op elke vacuümzak kunt u zelfs identieke soorten voedsel in de koelkast en diepvries gemakkelijk identificeren. 

Productdetails

  • Item nr. 36800-305-0
Kenmerken
  • Kleur: Transparant
  • Maximum temperatuur: 92 ºC
  • Minimum temperatuur (°C): -18 ºC
  • Materiaal: Kunststof
  • Mag in de diepvries: Ja
  • Aantal onderdelen: 3
  • Accessoires: Vloeistofbarrière, Zipper
Afmetingen
  • Gewicht (netto): 0,10 kg
  • Lengte van het product: 49,00 cm
  • Breedte van het product: 30,00 cm
  • Hoogte van het product: 1,00 cm
ZWILLING Fresh & Save Vacuümzakkenset, L / 3-delig
4.5 (2)
6.95
ZWILLING Fresh & Save

FRESH & SAVE VAN ZWILLING – ONZE INNOVATIE VAN HET JAAR!

FRESH & SAVE ontketent een ware revolutie wat het bewaren en organiseren van voeding en gerechten betreft. Eén druk op de knop – en in slechts enkele seconden blijven alle smaken en voedingsstoffen optimaal bewaard, met dank aan de handige vacuümpomp. Levensmiddelen blijven tot vijf keer langer vers in vergelijking met traditionele bewaarmethodes zonder vacuüm! Via de QR-codes op de bewaarpotten houdt u alles overzichtelijk bij in de ZWILLING Culinary World App. Gedaan met eten vergeten of weggooien! Simpel. Handig. Vers.