VACUÜMZAKKEN

De vacuüm bewaarzakken zijn perfect voor het invriezen van vers fruit, groenten, kruiden, vis, vlees en brood. De grootste troef? Door je eten vacuüm te trekken, behoort vriesbrand definitief tot het verleden!

kitchen-organization

4 Resultaten
4 Resultaten
Verwijderen van verlanglijst Verwijderen van verlanglijst
ZWILLING Fresh & Save
Vacuümzakkenset, S/M/L / 10-delig
Beschikbaar in 4 Maten
4.7 Aantal sterren
14,95 €
Hou me op de hoogte
Verwijderen van verlanglijst Verwijderen van verlanglijst
ZWILLING Fresh & Save
Vacuümzakkenset, M / 10-delig
Beschikbaar in 4 Maten
4.7 Aantal sterren
15,95 €
Hou me op de hoogte
Verwijderen van verlanglijst Verwijderen van verlanglijst
ZWILLING Fresh & Save
Vacuümzakkenset, S / 10-delig
Beschikbaar in 4 Maten
4.7 Aantal sterren
11,95 €
Hou me op de hoogte
Verwijderen van verlanglijst Verwijderen van verlanglijst
ZWILLING Fresh & Save
Vacuümzakkenset, L / 3-delig
Beschikbaar in 4 Maten
4.7 Aantal sterren
6,95 €
Hou me op de hoogte
4 van 4 producten

Vacuümzakken

Vacuümzakken van ZWILLING FRESH & SAVE

Met vacuümzakken van Zwilling kun je niet alleen je eten vers houden, ook over vriesbrand hoef je je geen zorgen meer te maken. Wij creëren de ideale omstandigheden om je culinaire talenten te tonen, met onze veelzijdige, betrouwbare vacuümzakken om je voedsel in te bewaren en aan meal prepping te doen. Ontdek hoe onze vacuümzakken je kunnen helpen het hoofd koel te houden als je eten invriest en waarom invriezen meer is dan een kwestie van temperatuur.

Vacuümzakken - de beste keuze om je voedsel in te vriezen

Diepvrieszakken met vacuümafdichting zijn de moderne manier om voedsel voor langere tijd te bewaren en het lekker vers te houden. Ze bieden bescherming tegen de lage temperaturen in de diepvries en tegen die gevreesde vriesbrand.

FRESH & SAVE-vacuümzakken van ZWILLING

Tot nu toe, alles prima. Het assortiment FRESH & SAVE van ZWILLING omvat vacuümzakken met net dat beetje meer. De naam zegt het al, elke diepvrieszak houdt je voedsel vers en beschermd, maar onze producten doen veel meer. FRESH & SAVE is een concept dat één ding betekent: de lucht is verwijderd en heeft geen weg terug. Zo ontstaat een vacuüm en alleen jij bepaalt wanneer je je voedsel ontdooit, bereidt en kookt.

Herbruikbare vacuümzakken - goed voor het milieu

En dat zijn niet de enige voordelen van onze vacuümzakken: in tegenstelling tot gewone diepvrieszakken met een vacuümafdichting, kunnen vacuümzakken van ZWILLING hergebruikt worden zodat je die positieve impact telkens opnieuw kunt ervaren. Je voedsel gewoon vacuüm trekken, invriezen en bewaren. Wanneer je maar wilt, kun je je ingevroren voedsel ontdooien en bereiden en in plaats van de zak weg te gooien, kun je die snel schoonmaken en dan gewoon opnieuw gebruiken. Moeder Natuur zal je dankbaar zijn!

Welk soort voedsel kun je bewaren in vacuümzakken?

Vacuümzakken zijn zeker de moeite waard als je bekijkt wat je er allemaal mee kunt invriezen. We hebben diepvrieszakken die geschikt zijn voor brood, fruit, groenten of zelfs vis en vlees. Zelfs kruiden en kliekjes kunnen lekker vers worden gehouden met een vacuümzak van ZWILLING.

Vacuümzakken voor sous-vide koken

We weten dat vacuümzakken handig zijn om voedsel in te bewaren en vers te houden, maar wat we nog niet verteld hebben is dat ze ook kunnen worden gebruikt voor een bijzonder verfijnde bereidingsmethode. In onze webshop vind je een ruime keuze aan hoogwaardige potten en pannen om in te bakken en te koken, maar onze vacuümzakken openen de deur naar een heel andere manier van koken. De zakken bieden niet alleen effectieve bescherming tegen kou en vriesbrand, maar ze zijn ook bestand tegen hitte en kunnen dus perfect gebruikt worden om sous-vide te koken.

Zo kunnen vacuümzakken van ZWILLING je helpen om sous-vide te koken: de term 'sous vide' betekent 'vacuümverpakt', een techniek die gebruikmaakt van luchtdichte plastic zakken. Voedsel wordt in deze zakken bewaard en op lage temperaturen gegaard. Alles, van vis tot vlees en groenten, kan met deze methode worden bereid.

Warm en koud – vacuümzakken van ZWILLING doen het allemaal

Met onze vacuümzakken kun je eerst plannen en dan pas beginnen te koken. Om te vacumeren als een professional, kun je vertrouwen op onze vacuümzakken om je ingrediënten en bereide gerechten in te vriezen en vers te houden. Als je sous-vide wilt koken kun je je voedsel gewoon in de hittebestendige zak laten zitten. Veelzijdige, kwaliteitsvolle zakken van FRESH & SAVE met net dat beetje meer. Deze allrounders zijn verkrijgbaar in tal van maten en hoeveelheden - precies wat je nodig hebt om alles vers te houden.