Details

ZWILLING Fresh & Save CUBE-set labels en krijtpen, 11-delig

6,95 €

Intelligentie ten dienste van uw keuken

 • Breng een revolutie teweeg in uw keukenorganisatie met CUBE
 • NFC-tags voor slim voedselbeheer
 • Eenvoudig de houdbaarheid van levensmiddelen volgen met de ZWILLING-app
 • Inclusief krijtstift
 • Uitwisbare en herbruikbare etiketten
{"black-white-11-pcs_11-pc":{"color":{"displayName":"Zwart-wit","ID":"black-white","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Zwart-wit is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"11-delig","ID":"11-pcs_11-pc","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size 11-delig is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"1025378","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true}}
In voorraad
Add to cart options
Product Actions
Availability:
Officiële Zwilling shop Gratis verzending vanaf € 79 Snelle en betrouwbare levering

Beschrijving

Met ZWILLING FRESH & SAVE CUBE begint de toekomst van uw keukenorganisatie nu. Met veel frisheid, topfunctionaliteit en stijlvolle vorm. En met veel revolutionaire slimheid. Omdat je nu eenvoudig je voorraden in de CUBE dozen kunt volgen, heb je altijd in één oogopslag de inhoud, het vulniveau en de houdbaarheid van al je etenswaren. Wat heb je hiervoor nodig? Alleen de NFC-labels en je smartphone.

Stap 1: plak het label op je CUBE doos.

Stap 2: scan het met je smartphone, de ZWILLING app opent automatisch.

Stap 3: Volg je eten met behulp van de app en ontvang een melding wanneer de houdbaarheid bijna is verstreken.

U kunt de labels echter wel offline gebruiken om bij te houden. Schrijf eenvoudig belangrijke informatie zoals inhoud en houdbaarheid op met de meegeleverde krijtpen. De etiketten kunnen op elk moment met een vochtige doek worden afgeveegd en vervolgens opnieuw worden gebruikt.

 • Slimme NFC-labels om aan je ZWILLING FRESH & SAVE CUBE-dozen te bevestigen
 • Voor eenvoudig en slim voedselbeheer
 • Volg je opgeslagen etenswaren met de ZWILLING app voor een beter overzicht en minder voedselverspilling
 • Beschrijfbaar met bijgeleverde krijtstift
 • Herschrijfbaar: krijtstift kan worden afgewassen

Productdetails

 • Item nr. 1025378
Kenmerken
 • Kleur: Zwart-wit
 • Materiaal: Andere
 • Aantal onderdelen: 11
Afmetingen
 • Gewicht (netto): 0,02 kg
ZWILLING Fresh & Save CUBE-set labels en krijtpen, 11-delig
6.95

ZWILLING FRESH & SAVE

Slim voedselbeheer zag er nog nooit zo goed uit: ZWILLING FRESH & SAVE revolutioneert het bewaren van voedsel en de algehele organisatie van jouw keuken. Vacumeer je verse voedsel in dozen of zakken met de innovatieve ZWILLING FRESH & SAVE vacuümtechnologie en voedsel blijft langer vers met een druk op de knop van de praktische vacuümpomp. Of bewaar droog voedsel met een lange houdbaarheid in de luchtdichte, vacuümgeschikte dozen om de smaken te behouden en bewaarongedierte geen kans te geven.

Maak er jouw CUBE van

Gebruik de ruimte in je keuken optimaal met de modulaire, stapelbare boxen. De dozen zijn veelzijdig, duurzaam en vaatwasmachinebestendig, dus ze zijn robuust en makkelijk schoon te maken. En met hun minimalistische look wordt je keuken nog mooier.

Keukenorganisatie kan zo mooi zijn

Het innovatieve opbergsysteem dat je keuken ook een visuele upgrade geeft: met hun heldere, minimalistische design zien de dozen er gewoon prachtig uit en kunnen ze met verschillende gekleurde deksels worden aangepast aan de stijl van je keuken.

Slim voedsel bewaren

Voorkom voedselverspilling en til je keukenorganisatie naar een hoger niveau: Koppel de bakken aan de ZWILLING app met behulp van de intelligente NFC-labels en houd je voorraad altijd in de gaten.