Duurzaamheid bij ZWILLING

Bij ZWILLING weten we dat wat we vandaag doen, bepaalt hoe onze wereld er morgen uitziet. Als een van de oudste merken ter wereld hebben we altijd al onze blik op de toekomst gehouden. We kijken niet naar de winst op korte termijn, maar naar de waarde die we creëren op lange termijn. Onze producten vinden een thuis in keukens over de hele wereld en zorgen ervoor dat wij als bedrijf kunnen bijdragen aan een wereld die het waard is om in te leven – nu én in de toekomst. 

ONZE DUURZAAMHEIDSSTRATEGIE

Duurzaam denken. Duurzaam doen.

Duurzaamheid is een van onze fundamentele waarden. Al bijna driehonderd jaar evolueert ons bedrijf met de blik op de toekomst gericht. Door vandaag de juiste koers te bepalen, kunnen we de leefomstandigheden van de volgende generaties verbeteren.


Met dat doel voor ogen ontwikkelen we voortdurend innovatieve, duurzame producten die onze impact op het milieu helpen te verkleinen. Zo hanteren we duurzame aankoopprincipes die aantonen dat we ons inzetten voor onze medewerkers. Alle projecten worden continu opgevolgd en geoptimaliseerd. Bij Zwilling is duurzaamheid een strategie voor de lange termijn, die we bovendien bijsturen als het moet.

ZWILLING – We Care

Hoe kunnen we met onze producten zorgen voor een betere toekomst? Onze CO2-voetafdruk verkleinen? Minder afval produceren? Ethische werkomstandigheden verzekeren in de hele toeleveringsketen? Dat zijn slechts enkele van de vragen rond duurzaamheid die ons bezighouden. Laten we er samen een antwoord op vinden.

Begaan met het milieu

Wij gaan over de hele wereld voor meer duurzaamheid.

We Care

Samen werken we aan een betere toekomst.

Duurzame producten

Gemaakt voor jou, ontwikkeld voor een gezonder milieu.

Slimme verpakkingen

Vandaag de verpakking van morgen maken.