Details

ZWILLING Enfinigy Broodrooster met bun warmer

99,95 €

Ontdek de magie van perfect geroosterd brood, elke keer weer.

 • Geniet van optimaal geroosterd brood met ruimte voor 2 sneetjes.
 • Drie handige automatische programma's: Ontdooien, Opwarmen en een speciale Bagelfunctie.
 • Laat je verrassen door moeiteloze bediening met automatische uitschakeling voor zorgeloos roosteren.
 • Inclusief een verwijderbaar broodjesopzetstuk voor extra veelzijdigheid.
{"black-2-long-slots_2-long-slots":{"color":{"displayName":"Zwart","ID":"black","isSelectable":false,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"unselectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Zwart is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"2 lange gleuven","ID":"2-long-slots_2-long-slots","isSelectable":false,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"unselectable","resourceVariationNotAvailable":"size 2 lange gleuven is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"1026860","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":false},"black-2-short-slots_2-short-slots":{"color":{"displayName":"Zwart","ID":"black","isSelectable":false,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"unselectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Zwart is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"2 gleuven 2 sneden","ID":"2-short-slots_2-short-slots","isSelectable":false,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"unselectable","resourceVariationNotAvailable":"size 2 gleuven 2 sneden is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"1026864","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":false}}
Variations
Maat: 2 gleuven 2 sneden
Niet in voorraad
Add to cart options
Product Actions
Availability:
Officiële Zwilling shop Gratis verzending vanaf € 79 Snelle en betrouwbare levering

Beschrijving

Geniet van je toast precies zoals jij het wilt. Elke keer opnieuw. De premium broodrooster voor twee sneetjes, in een modern ZWILLING ontwerp, zorgt altijd voor gelijkmatig gebruind brood, zelfs bij herhaaldelijk roosteren. Dit wordt automatisch bereikt door de roostertijd aan te passen om de gewenste bruining te bereiken. De broodrooster met 1000 watt en vier aparte verwarmingselementen roostert beide zijden van elke snee gelijkmatig. Het resultaat is knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant - authentieke ZWILLING toast.

Als het roosteren klaar is, vliegt het brood niet uit de broodrooster. De soft-lift functie zorgt ervoor dat ze voorzichtig omhoog glijden en de ingebouwde extra-lift functie maakt het eenvoudig om zelfs kleinere sneetjes uit de broodrooster te halen. Verbrand nooit meer je toast: deze broodrooster schakelt automatisch uit wanneer de vooraf ingestelde roostertijd is bereikt. Zelfs bij de hoogste stand wordt de toast nooit meer dan donkerbruin geroosterd. Met de stopknop kun je ook op elk moment direct stoppen met roosteren. Kruimels vallen in het eenvoudig te verwijderen kruimelbakje.

De broodrooster heeft zeven bruiningsniveaus en drie automatische programma's. De opwarmfunctie maakt het mogelijk om koude toast op te warmen. De ontdooifunctie maakt het mogelijk om bevroren brood direct uit de vriezer te roosteren. En de bagelfunctie met sneetjescentrering zorgt ervoor dat je ideale bagelroosterresultaten behaalt: knapperig aan de buitenkant, perfect geroosterd aan de binnenkant. Met het verwijderbare broodjesopzetstuk kun je ook twee extra broodjes verwarmen of roosteren. Bovendien beschikt het broodjesopzetstuk over symmetrisch gerangschikte dwarsbalken, waardoor het ook ideaal is als serveerschaal voor je toast. Verrijk je ochtenden met de precisie en elegantie van deze ZWILLING broodrooster, waar elke snee een meesterwerk is.

 • Optimale bruiningsresultaten met automatische aanpassing van de roostertijd, zelfs bij herhaaldelijk gebruik.
 • Drie handige automatische programma's: ontdooien, opwarmen en bagelspecialiteit.
 • Geniet van zachte-lift functionaliteit voor voorzichtig optillen van sneetjes.
 • Veiligheid voorop met automatische uitschakeling om verbrande toast te voorkomen.
 • Handig verwijderbaar broodjesopzetstuk voor extra veelzijdigheid.
 • Vier geavanceerde verwarmingselementen zorgen voor gelijkmatige bruining aan beide zijden.
 • Slimme opslag met ingebouwde snoeropwikkeling.
 • Een creatie van ZWILLING in Duitsland, met het design ontworpen in Milaan, Italië, door Matteo Thun & Antonio Rodriguez.

Productdetails

 • Item nr. 1026864
Kenmerken
 • Kleur: Zwart
 • Materiaal: Staal
 • Voltage: 220-240 V
 • Frequentie: 50/60 Hz
 • Accessoires: ENFINIGY Toaster, Broodje bijlage
 • Opslag voor het snoer: Ja
 • Vermogen: 1.000 W
 • Bescherming tegen oververhitting: Ja
Afmetingen
 • Gewicht (netto): 2,00 kg
 • Lengte van het product: 29,20 cm
 • Breedte van het product: 16,80 cm
 • Hoogte van het product: 20,60 cm

KEUKENAPPARATUUR ZWILLING ENFINIGY

Wij tillen lemmeten naar een hoger niveau. Ontdek ZWILLING ENFINIGY. Deze reeks werd ontwikkeld in Solingen en is van de hand van de beroemde Milanese ontwerpers Matteo Thun en Antonio Rodriguez. Het resultaat: duurzame elektrische keukenapparatuur die voldoet aan de allerhoogste verwachtingen – die van u.

TOAST DIE NIET VLIEGT, MAAR GLIJDT

Dankzij de soft-liftfunctie wordt de toast zachtjes omhoog gebracht. En met de ingebouwde extra-liftfunctie haalt u zelfs de kleinste sneetjes brood met gemak uit de broodrooster.

MEER DAN ZOMAAR EEN STUKJE TOAST

Roosteren met precisie: onze broodroosters korten de tijd automatisch in als u een sneetje brood meermaals laat toasten. Zo is uw toast altijd mooi bruin en lekker knapperig.

3 GEBRUIKSKLARE PROGRAMMA'S

Lichtgeroosterd of net heel bruin? Met 7 roosterstanden en 3 gebruiksklare programma's kiest u makkelijk hoe uw toast uit het apparaat komt.

PDP Quote zwilling

ZWILLING – AL 290 JAAR AAN UW ZIJDE

ZWILLING verbindt mensen in hun kook- en eetplezier – en doet dit al 290 jaar. Samen koken, bakken, genieten. Zo komen we als familie of vrienden nog dichter bij elkaar. Want nieuwe recepten uitproberen, lievelingsgerechten bereiden en dan allemaal samen rond de tafel zitten – dát zijn de kostbare momenten van het dagelijkse leven waar ZWILLING al 290 jaar graag deel van uitmaakt. Als dat geen reden is om te vieren ...