GOED BETER GEMAAKT.

Wij blijven onze producten verbeteren en verfijnen omdat wij jou alleen het beste willen bieden.

KLASSIEKE PRODUCTEN VOOR DE MODERNE EETCULTUUR.

Met bijna 300 jaar traditie en expertise, de beste materialen en onze compromisloze inzet voor kwaliteit, creëren wij voortdurend nieuwe must-haves voor de moderne keuken. Wij zijn er trots op dat onze hoogwaardige klassieke producten culinaire experts wereldwijd blijven inspireren. Zo zijn onze ZWILLING keukenscharen - ook bekend als het "keukenhulpje" vanwege hun multifunctionaliteit - en de FOUR STAR messenserie, die respectievelijk sinds 1939 en 1976 te koop zijn, allebei onmisbaar in de keuken van miljoenen mensen. 

KWALITEIT IN GOEDE HANDEN.

Wij garanderen een uitstekende productkwaliteit door elke stap van het productieproces te controleren. ZWILLING combineert industriële productie en fabricage met de hulp van ervaren ambachtslieden die onze passie voor kwaliteit delen. Wanneer je een ZWILLING product in je handen houdt, houdt je een stukje geschiedenis vast - en een stukje toekomst.

De toekomst begint vandaag in jouw keuken. Wij verfijnen voortdurend de functionaliteit en gebruiken de nieuwste technologieën om onze producten te verbeteren of geheel nieuwe producten te ontwikkelen voor de moderne eetcultuur. De innovatieve vacuümverpakkingsproducten van ZWILLING FRESH & SAVE en onze ZWILLING ENFINIGY elektrische apparaten illustreren hoe we verbeterde functionaliteit combineren met modern design voor de keuken van de 21ste eeuw. 

CULINAIR ONTMOET ESTHETIEK.

Voor ons is echt culinair genot een zaak van alle zintuigen. Daarom zetten wij ons in om esthetisch aantrekkelijke producten te maken. Onze producten moeten niet alleen aan jouw smaak voldoen, maar ook je keuken mooier maken en je elke dag inspireren. Wij werken al meer dan 15 jaar samen met de Milanese ontwerper Matteo Thun, die een gestaag groeiend aantal ZWILLING producten verfijnt met zijn heldere, moderne stijl.