L'univers STAUB.

Echt genieten van eten is niet alleen een genot voor je smaakpapillen. Het moet ook de andere zintuigen aanspreken, te beginnen met de voorbereiding. Iedereen die koken niet alleen als een passie ziet maar als "la raison de vivre" weet wat er nodig is om de heerlijke gerechten te bereiden: veel tijd, kwaliteitsingrediënten, aandacht voor detail en het juiste kookgerei voor elke stap.  

Voor perfecte, blijvende momenten.

Of je nu de beproefde recepten van je grootmoeder namaakt of eigen gerechten creëert, STAUB helpt je momenten te creëren die je je voor altijd zult herinneren.

Wij hebben het ideale assortiment voor al je behoeften - gietijzeren cocottes die gemaakt zijn in Frankrijk, trendy keramische artikelen voor de eettafel en elegante accessoires die koken en serveren mooier maken. Je vindt hier alles - en alleen van de hoogste STAUB kwaliteit. 

La vie en couleur.

Dompel jezelf onder in STAUB's kleurrijke wereld. Onze producten zijn verkrijgbaar in een brede waaier van levendige kleuren en de inspiratie erachter is al even divers. De kleuren van natuurlijke ingrediënten en de nieuwste interieurtrends inspireren ons evenzeer als traditionele Aziatische ontwerpen voor onze antieke kleuren.

Majolique - een heel bijzondere wereld van kleur.

Als je letterlijk wilt schitteren terwijl je het eten serveert, bieden onze majolicakleuren bijzonder intense kleurtonen met prachtige contrasten. Het drielaags majolica-emaille doet de kleuren op een kenmerkende manier glanzen. Laat je betoveren door de inspirerende wereld van kleuren.

Koop STAUB