Vergieten

Zeven, uitlekken en afgieten van ingrediënten nadat ze zijn gekookt of schoongespoeld.

tools

3 Resultaten
3 Resultaten
Verwijderen van verlanglijst Verwijderen van verlanglijst
ZWILLING Table
Vergiet 24 cm
Beschikbaar in 3 Maten
5.0 Aantal sterren
34,95 €
Hou me op de hoogte
Verwijderen van verlanglijst Verwijderen van verlanglijst
ZWILLING Table
Vergiet 20 cm
Beschikbaar in 3 Maten
5.0 Aantal sterren
29,95 €
Hou me op de hoogte
Verwijderen van verlanglijst Verwijderen van verlanglijst
ZWILLING Table
Vergiet 16 cm
Beschikbaar in 3 Maten
5.0 Aantal sterren
24,95 €
Hou me op de hoogte
3 van 3 producten

Vergieten

Kwaliteitsvolle vergieten van ZWILLING

Als je de leukste keukenaccessoires in huis wilt halen, vind je in de webshop van ZWILLING een hele reeks handige hulpjes om te zeven, filteren en af te gieten. Omdat je bij de meeste recepten wel eens moet zeven, filteren of afgieten, heb je maar beter een heel stapeltje vergieten en zeven in je kast staan. Deze categorie omvat alles wat je nodig hebt om vaste stoffen van vloeistoffen te scheiden, en nog veel meer.

Vergieten, zeven en dergelijke - waarom ze niet mogen ontbreken in je keuken

Je hoeft geen chef-kok te zijn om te weten dat je tijdens het koken altijd wel iets moet filteren of laten uitlekken en dat je daarvoor speciale zeven kunt gebruiken. Zelfs voor een eenvoudig pastagerecht heb je een vergiet nodig om het water af te gieten. Zeven zijn onmisbaar voor tal van verschillende klusjes in de keuken, zoals bakken, fruit wassen of rijst koken. 

Vergieten van ZWILLING - hoge kwaliteit en zeer praktisch

Vergieten van ZWILLING en DEMEYERE zijn de ster van deze categorie, omdat ze al even praktisch als prachtig zijn. De handige handgrepen zorgen niet alleen voor nog meer gebruiksgemak, de zeven zijn bovendien gemaakt van hoogwaardig 18/10 roestvrij staal. De gaatjes in dit roestvrijstalen vergiet zijn bijzonder belangrijk, want zo kan het water weglopen en blijft je eten waar je het hebben wilt, namelijk in het vergiet.

Iedere kok heeft een vergiet nodig.

Een zeef is een cruciaal keukenhulpje. Zet die op een veilige plek die makkelijk bereikbaar is wanneer je pasta of rijst moet afgieten of fruit, groenten of salade moet wassen. Onze roestvrijstalen vergieten van hoge kwaliteit zijn ideaal om te wassen of af te gieten, maar ze kunnen ook worden gebruikt als zeef of zelfs als schaal. Ze zijn ook stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende maten.

Welk vergiet heb ik nodig?

Welk vergiet perfect bij je past, hangt er een beetje vanaf ... Ben je een beginner of een professionele kok, een frequente of occasionele gebruiker? Als je een vergiet zoekt om af en toe spaghetti af te gieten, dan is een vergiet met grote gaten wellicht iets voor jou. Als je vaker dingen moet zeven, raden we aan om meerdere vergieten in verschillende maten aan te schaffen voor je verschillende potten en pannen. Sommige potten hebben zelfs een ingebouwde zeef en kleinere handzeefjes zijn dan weer ideaal als je regelmatig met bloem en suiker werkt.

Zeven & vergieten - wat moet je nog weten?

Omvang is een belangrijke factor bij je zoektocht naar het juiste vergiet, maar ook de vorm speelt een rol. Ronde vergieten worden meestal gebruikt bij het koken, omdat ze beter passen op potten en pannen. Andere vormen, zoals vierkante of puntige zeven, worden eerder gebruikt voor specifieke taken, bijvoorbeeld om sauzen te zeven.

Hoe groot moeten de gaten zijn?

De diameter van de gaten in je vergiet of zeef hangt af van waarvoor je die wilt gebruiken. Kleine gaatjes werken goed voor soepen of sauzen, terwijl grotere gaatjes beter zijn voor wassen, uitlekken of afgieten.

Koop nu vergieten in de webshop

Aan informatie geen gebrek als het op vergieten en zeven aankomt. We hopen dat je alle informatie hebt kunnen filteren, er de relevante elementen hebt kunnen uitzeven en zo het perfecte keukengerei hebt gevonden.