TWIN 1731

Bij deze messen wordt het beproefde gecombineerd met innovatie, worden vorm en functie naar de voorgrond gebracht en worden exclusieve materialen en de modernste technologie gecombineerd:

Exclusief hoogwaardig staal Cronidur 30: Het materiaal wordt gekenmerkt door zijn bijzondere corrosiebestendigheid en taaiheid. FRIODUR gemerkte messen worden verfijnd door speciaal ijsgehard staal die hun kwaliteit bepaalt. Ze zijn uitzonderlijk randvast, corrosiebestendig en soepel.

De bijzondere hoogwaardige staal Cronidur 30 met zijn bijzondere hoge hardheidsgraad en stevigheid maakt het mogelijk een extra kleine hoek van ca. 25° (12,5° aan elke kant) te slijpen. De extra scherpe hoek zorgt voor een nog hogere aanvangsscherpte en nog meer plezier bij het snijden. De doorlopende snede maakt snijden tot op de krop mogelijk en het mes glijdt moeiteloos door het te snijden materiaal.

De krop vormt de overgang van het heft naar het lemmet. Hij heeft de vorm van een handbeschermer en zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor een evenwichtige gewichtsverdeling. Het heft van elegant bocotehout maakt het individuele karakter van het mes compleet. De hoogwaardige gravure met ZWILLING-logo zorgt voor het zeer edele uiterlijk.