Details

ZWILLING Slijpstaaf

{"green-15-cm_6.00-inch":{"color":{"displayName":"Groen","ID":"green","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Groen is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"15 cm","ID":"15-cm_6.00-inch","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size 15 cm is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"32605-200-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true}}
Variations
 • Groen
9,95 €
Add to cart options
Product Actions
Availability:
9,95 €
In voorraad
Levering binnen 4-5 werkdagen Levering binnen 5-7 werkdagen
Toevoegen aan verlanglijst Toevoegen aan cadeaulijst

Beschrijving

Deze set bevat 2 keramische slijpstaven voor de ZWILLING V-Edge messenslijper. Deze slijpstaven met korrel 360 dienen voor het middelmatig tot fijn slijpwerk.

 • Set van 2 keramische slijpstaven
 • Korrel 360 voor medium tot fijn slijpen
 • Duurzaam, elk van de 4 zijden van de slijpstaaf kan gebruikt worden
 • Breukgevoelig, voorzichtig te hanteren, niet laten vallen

Productdetails

 • Item nr. 32605-200-0
Kenmerken
 • Kleur: Groen
 • Materiaal: Keramiek
 • Aantal onderdelen: 1
Afmetingen
 • Gewicht (netto): 0,01 kg
 • Lengte van het product: 15,00 cm
 • Breedte van het product: 0,50 cm
 • Hoogte van het product: 0,50 cm
ZWILLING Slijpstaaf
9,95 €
mobile zoom dialog

De ZWILLING V-Edge messenslijper

De ZWILLING V-Edge is een moderne messenslijper waarmee u zowel Europese als Japanse messen kunt slijpen. Het is de kwintessens van conventionele doortrekmessenslijpers en wetstenen. De ZWILLING V-Edge is even snel als eenvoudig en geeft uw messen dezelfde scherpte als een wetsteen. Met de V-vormige keramische slijpstenen kunt u het hele lemmet gelijkmatig slijpen. De hele procedure is volledig veilig, want er is geen risico op beschadiging van het mes of uitglijden bij het slijpen met de ZWILLING V-Edge.

Een nieuw niveau van scherpte

De ZWILLING V-Edge messenslijper heeft twee keramische slijpstenen met een hoge duurzaamheid en weerstand voor een uitstekende scherpte. Het V-vormige ontwerp zorgt ervoor dat u uw mes altijd in de juiste hoek slijpt.

Eenvoudig, snel en veilig

De ZWILLING V-Edge messenslijper maakt het eenvoudig om messen fijn te slijpen. Gewoon het mes erin steken en meerdere keren doortrekken om het hele lemmet gelijkmatig te slijpen. Dit is snel en veilig voor zowel messen als handen.


Europese en Aziatische messen

Dankzij intelligente accessoires kan de ZWILLING V-Edge messenslijper zowel Europese als Aziatische messen slijpen. De juiste hoekadapters worden meegeleverd en kunnen op elk moment eenvoudig worden omgewisseld.

PDP Quote zwilling

ZWILLING – AL 290 JAAR AAN UW ZIJDE

ZWILLING verbindt mensen in hun kook- en eetplezier – en doet dit al 290 jaar. Samen koken, bakken, genieten. Zo komen we als familie of vrienden nog dichter bij elkaar. Want nieuwe recepten uitproberen, lievelingsgerechten bereiden en dan allemaal samen rond de tafel zitten – dát zijn de kostbare momenten van het dagelijkse leven waar ZWILLING al 290 jaar graag deel van uitmaakt. Als dat geen reden is om te vieren ...