Details

ZWILLING Fresh & Save Vacuüm brooddoos L plat, Kunststof, semitransparant-Grijs

18,95 €

Kleine helper voor lange pauzes

 • Langere versheid dankzij de vacuümfunctie
 • Boodschappen volgen via QR-code
 • Magnetron, vriezer en vaatwasserbestendig
 • Gemaakt van BPA-vrij, lichtgewicht, onbreekbaar plastic
 • 2-in-1 voor thuis en onderweg
{"semitransparent-grey-l_l":{"color":{"displayName":"semitransparant-Grijs","ID":"semitransparent-grey","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color semitransparant-Grijs is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"L","ID":"l_l","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size L is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36801-320-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"semitransparent-grey-l-flat_l-flat":{"color":{"displayName":"semitransparant-Grijs","ID":"semitransparent-grey","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color semitransparant-Grijs is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"L plat","ID":"l-flat_l-flat","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size L plat is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36801-321-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"semitransparent-grey-m_m":{"color":{"displayName":"semitransparant-Grijs","ID":"semitransparent-grey","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color semitransparant-Grijs is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"M","ID":"m_m","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size M is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36805-240-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"semitransparent-grey-s_s":{"color":{"displayName":"semitransparant-Grijs","ID":"semitransparent-grey","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color semitransparant-Grijs is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"S","ID":"s_s","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size S is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36801-319-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true}}
Variations
Maat: L plat
In voorraad
Add to cart options
Product Actions
Availability:
Officiële Zwilling shop Gratis verzending vanaf € 79 Snelle en betrouwbare levering

Beschrijving

Zodat vers voedsel langer vers blijft: Met de platte ZWILLING FRESH & SAVE 2-in-1 vacuüm lunchbox L in semi-transparant vacumeer je eenvoudig je etenswaren. Zeker als je onderweg bent! De nieuwe platte vacuüm lunchtrommel FRESH & SAVE L in een semi-transparant ontwerp is de oplossing voor het dilemma: dankzij de inhoud van 1,6 liter kunt u ook buitenshuis een uitgebalanceerd dieet eten - zonder in te boeten op versheid! De intelligente vacuümpomp verwijdert de lucht uit de container in slechts enkele seconden - het oxidatieproces wordt vertraagd: Salade blijft knapperig, avocado's blijven groen. Door middel van een flexibele verdeler is de container op te delen in twee grote compartimenten. Zo neem je in dezelfde container zowel een kleurrijke zalm-quinoasalade als een koraallinzensoep met kokosmelk mee. De doos is semi-transparant, zodat je altijd kunt zien wat erin zit. Zo raak je het overzicht niet kwijt, ook niet met meerdere dozen in de koelkast.

Ontworpen voor een leven onderweg, is de vacuüm-lunchbox maat L in semi-transparant ontwerp extreem licht en bijzonder schokbestendig. Maar al snel wordt het ook een onmisbaar object in huis! Net als alle andere kunststof bakjes in het vacuüm bewaarassortiment, is hij gemaakt van BPA-vrij plastic, vorstbestendig en geschikt voor de magnetron en vaatwasser. Je kunt overtollig voedsel en restjes ook beheren via de ZWILLING Culinary World-app, simpelweg door de QR-code op het deksel van de container te scannen. De herinneringsfunctie van de gratis app laat je tijdig weten wanneer eten en gerechten genuttigd moeten worden.

 • Vacuümfunctie: levensmiddelen blijven langer vers in vergelijking met conventionele niet-vacuümbewaring: aroma's en voedingsstoffen worden optimaal vastgehouden en voedselverspilling wordt tegengegaan. 
 • Extra lichte en onbreekbare vacuümdoos voor thuis en onderweg
 • Uitneembare verdeler om verschillende soorten voedsel te vervoeren.
 • Veilig invriezen van etenswaren en bereide maaltijden (vacumeren vermindert risico op vriesbrand) 
 • Vaatwasmachine- en magnetronbestendig (inclusief deksel)
 • Inhoud (zonder deksel) / maximale vulhoogte: 1,6 l / 1,3 l
 • Materialen: BPA-vrij, plastic (deksel pot), silicone (ventiel, afsluiting)
 • Lichter deksel voor gemakkelijk openen/sluiten onderweg (ook zonder pomp)
 • Eenvoudige koppeling tussen sous-vide containers en de ZWILLING Culinary World app via de QR-code op de deksels voor het volgen van voedsel en houdbaarheid.
 • In de ZWILLING Culinary World App kunt u de vacuümdoos heel gemakkelijk koppelen via de bijbehorende QR-code op het deksel. Zo vindt u uw voedsel meteen terug en weet u hoelang het nog goed blijft. 

Productdetails

 • Item nr. 36801-321-0
Kenmerken
 • Kleur: semitransparant-Grijs
 • Maximum temperatuur: 97 ºC
 • Minimum temperatuur (°C): -20 ºC
 • Materiaal: Kunststof
 • Deksel inbegrepen: Ja
 • Mag in de microgolfoven: Ja
 • Mag in de diepvries: Ja
 • Mag in de vaatwasmachine: Ja
Afmetingen
 • Gewicht (netto): 0,38 kg
 • Inhoud: 1,00 l
 • Lengte van het product: 21,70 cm
 • Breedte van het product: 14,60 cm
 • Hoogte van het product: 6,50 cm
ZWILLING Fresh & Save Vacuüm brooddoos L plat, Kunststof, semitransparant-Grijs
5.0 (1)
18.95

Vacuüm lunchtrommels: Vers om mee te nemen!

Voor iedereen die de voorkeur geeft aan lichtgewicht, zijn er de extra lichte en splintervrije plastic vacuümdozen. Ze zijn vaatwasmachine-, vriezer- en magnetronbestendig en houden uw voedsel tot vijf keer langer vers dan conventionele niet-vacuüm bewaarmethoden.

ZWILLING App

Een QR-code koppelt je producten aan de ZWILLING app en zorgt zo voor overzicht en orde in je koelkast en vriezer. De app herinnert je eraan wanneer de houdbaarheidsdatum van je bewaarde producten verstrijkt. Hierdoor bespaar je tijd en geld.

Bereid je goed voor

Verse snacks klaarmaken voor de dag - daar is 's morgens zelden tijd voor. Dit is geen probleem met de vacuüm lunchbox: Bereid het eten van tevoren op uw gemak en uw opgeslagen voedsel blijft tot vijf keer langer vers in een vacuüm dan met conventionele niet-vacuüm opslag.

De voordelen blijven zich opstapelen

Om ervoor te zorgen dat u altijd voldoende versheid heeft, kunnen de platte vacuüm lunchboxen zelfs gestapeld worden. Dankzij het platte ontwerp kunt u meerdere dozen op elkaar stapelen in de koelkast en zo veel ruimte besparen.

ZWILLING Fresh & Save

FRESH & SAVE VAN ZWILLING – ONZE INNOVATIE VAN HET JAAR!

FRESH & SAVE ontketent een ware revolutie wat het bewaren en organiseren van voeding en gerechten betreft. Eén druk op de knop – en in slechts enkele seconden blijven alle smaken en voedingsstoffen optimaal bewaard, met dank aan de handige vacuümpomp. Levensmiddelen blijven tot vijf keer langer vers in vergelijking met traditionele bewaarmethodes zonder vacuüm! Via de QR-codes op de bewaarpotten houdt u alles overzichtelijk bij in de ZWILLING Culinary World App. Gedaan met eten vergeten of weggooien! Simpel. Handig. Vers.