Details

ZWILLING Fresh & Save Vacuümzakkenset, S / 10-delig

11,95 €

Eenvoudig vacuüm bewaren 

  • Voedsel blijft langer vers dankzij de vacuümfunctie 
  • Eenvoudige opvolging van de houdbaarheid via QR-code en app 
  • Herbruikbaar en BPA-vrij 
  • Perfect voor sous-vide koken 
  • Alle FRESH & SAVE pompen en deksels zijn compatibel 
{"transparent-m-/-10-pcs_m-/-10-pc":{"color":{"displayName":"Transparant","ID":"transparent","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Transparant is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"M / 10-delig","ID":"m-/-10-pcs_m-/-10-pc","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size M / 10-delig is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36800-220-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"transparent-s-/-10-pcs_s-/-10-pc":{"color":{"displayName":"Transparant","ID":"transparent","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Transparant is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"S / 10-delig","ID":"s-/-10-pcs_s-/-10-pc","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size S / 10-delig is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36800-120-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"transparent-s/m/l-/-10-pcs_s/m/l-/-10-pc":{"color":{"displayName":"Transparant","ID":"transparent","isSelectable":false,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"unselectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Transparant is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"S/M/L / 10-delig","ID":"s/m/l-/-10-pcs_s/m/l-/-10-pc","isSelectable":false,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"unselectable","resourceVariationNotAvailable":"size S/M/L / 10-delig is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36800-010-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":false},"transparent-l-/-3-pcs_l-/-3-pc":{"color":{"displayName":"Transparant","ID":"transparent","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Transparant is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"L / 3-delig","ID":"l-/-3-pcs_l-/-3-pc","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size L / 3-delig is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36800-305-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true}}
Variations
Maat: S / 10-delig
In voorraad
Add to cart options
Product Actions
Availability:
Verlanglijstje
Officiële Zwilling shop Gratis verzending vanaf € 79 Snelle en betrouwbare levering

Beschrijving

"Goed nieuws voor al uw restjes: voortaan belanden ze niet langer in de vuilnisbak! Te veel gekocht of bord niet helemaal leeg? Met de vacuümzakken van het Fresh & Save-vacuümbewaarsysteem is dat geen probleem. Maar dat is niet alles! Net als de andere zakken uit de serie is dit kleine exemplaar perfect voor vacuümgaren en om snel voedingswaren te marineren – voor op de barbecue bijvoorbeeld. De vacuümzak gebruiken is kinderspel: Vul de zak met voedsel en sluit hem met de treksluiting. Bevestig nu de handige vacuümpomp aan het ventiel op de zak. Eenmaal gekoppeld, zuigt hij de lucht in enkele seconden uit de zak en stopt hij automatisch wanneer de juiste hoeveelheid vacuüm is gegenereerd. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de drukknop in het midden van het rode siliconenventiel indrukken om de zak goed af te sluiten. Op deze manier worden de aroma's en vitamines optimaal vastgehouden en blijft het voedsel tot vijf keer langer vers! 
Dankzij het individuele label op elke zak vindt u alles in een handomdraai terug. Scan gewoon de QR-code en de ZWILLING Culinary World App vertelt u waar de vacuümzak zich precies bevindt. Deze gratis app heeft ook een herinneringsfunctie. Zo weet u altijd wanneer u bepaalde etenswaren moet opgebruiken. Duurzaamheid begint thuis. Met Fresh & Save van ZWILLING.
 

  • Vacuümfunctie: levensmiddelen blijven tot vijf keer langer vers in vergelijking met conventionele niet-vacuümbewaring: aroma's en voedingsstoffen worden optimaal vastgehouden en voedselverspilling wordt tegengegaan. 
  • Perfect voor vacuümgaren, om te marineren en ook voor het bewaren van voedsel in de koelkast en diepvries (vacumeren vermindert risico op vriesbrand) 
  • Gemakkelijk marineren met het speciaal daarvoor ontworpen accessoire 
  • Geschikt voor gebruik in de microgolfoven 
  • Set van 10 vacuümzakken formaat S (inhoud: 1,25 l, afmetingen: 23 x 20 cm (L x B) 
  • Materialen: BPA-vrij, plastic (zakken, sluiting), silicone (ventiel) 
  • Herbruikbaar, incl. geïntegreerd label 
  • Uiterst gebruiksvriendelijk dankzij het innovatieve ventiel (dat wordt gekoppeld aan de vacuümpomp) en de handige treksluiting. 
  • In de ZWILLING Culinary World App kunt u de vacuümzak heel gemakkelijk koppelen via de bijbehorende QR-code. Zo vindt u uw voedsel meteen terug en weet u hoelang het nog goed blijft. 
  • Dankzij het individuele label op elke vacuümzak kunt u zelfs identieke soorten voedsel in de koelkast en diepvries gemakkelijk identificeren. 

Productdetails

  • Item nr. 36800-120-0
Kenmerken
  • Kleur: Transparant
  • Maximum temperatuur: 92 ºC
  • Minimum temperatuur (°C): -18 ºC
  • Materiaal: Kunststof
  • Mag in de diepvries: Ja
  • Aantal onderdelen: 10
  • Accessoires: Vloeistofbarrière, Zipper
Afmetingen
  • Gewicht (netto): 0,12 kg
  • Lengte van het product: 23,00 cm
  • Breedte van het product: 20,00 cm
  • Hoogte van het product: 1,00 cm
ZWILLING Fresh & Save Vacuümzakkenset, S / 10-delig
4.5 (2)
11.95

VACUÜMZAKKEN VAN FRESH & SAVE

De vacuümzakken zijn perfect voor het invriezen van vers fruit, groenten, kruiden, vis, vlees en brood. De kers op de taart? Dankzij de vacuümafdichting hoef je je nooit meer zorgen te maken over vriesbrand. De vacuümzakken zijn ook hittebestendig. Ideaal dus om voedsel onder vacuüm te garen of in de microgolfoven op te warmen – en je kunt ze nog eens hergebruiken ook! In tegenstelling tot andere vacuümsystemen zijn de vacuümzakken van FRESH & SAVE herbruikbaar.

MARINEREN IN EEN HANDOMDRAAI

De vacuümzakken houden niet alleen voedsel langer vers, maar je kunt er vlees of vis ook in een handomdraai in marineren. Met het bijgeleverde marineeraccessoire is dit een fluitje van een cent.

ONDER VACUÜM GAREN

Doordat ze temperaturen tot 100 °C aankunnen, zijn de zakken ideaal om voedsel onder vacuüm te garen. Het voordeel van deze zachte manier van koken is dat de smaken en voedingsstoffen optimaal behouden blijven.

COMPACT INVRIEZEN

De vacuümzakken zijn perfect voor het invriezen van vers fruit, groenten, kruiden, vis, vlees en brood. De kers op de taart? Dankzij de vacuümafdichting hoef je je nooit meer zorgen te maken over vriesbrand.

DUBBEL ZO SNEL MARINEREN

EENVOUDIG SOUS-VIDE KOKEN

HOE VERMIJD IK DAT ER VLOEISTOF IN DE POMP GERAAKT?

ZACHT VOEDSEL VACUÜM BEWAREN

WAT IS DE JUISTE MANIER OM FRESH & SAVE BEWAARZAKKEN TE REINIGEN?

ZWILLING Fresh & Save

FRESH & SAVE VAN ZWILLING – ONZE INNOVATIE VAN HET JAAR!

FRESH & SAVE ontketent een ware revolutie wat het bewaren en organiseren van voeding en gerechten betreft. Eén druk op de knop – en in slechts enkele seconden blijven alle smaken en voedingsstoffen optimaal bewaard, met dank aan de handige vacuümpomp. Levensmiddelen blijven tot vijf keer langer vers in vergelijking met traditionele bewaarmethodes zonder vacuüm! Via de QR-codes op de bewaarpotten houdt u alles overzichtelijk bij in de ZWILLING Culinary World App. Gedaan met eten vergeten of weggooien! Simpel. Handig. Vers.