Details

ZWILLING Fresh & Save Vacuüm brooddoos L, Kunststof, semitransparant-Grijs

Versheid om te gaan!

 • Extreem licht en onbreekbaar
 • Geïntegreerde flexibele afscheider
{"semitransparent-grey-l_large":{"color":{"displayName":"semitransparant-Grijs","ID":"semitransparent-grey","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color semitransparant-Grijs is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"L","ID":"l_large","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size L is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36801-320-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"semitransparent-grey-l-flat_l-flat":{"color":{"displayName":"semitransparant-Grijs","ID":"semitransparent-grey","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color semitransparant-Grijs is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"L plat","ID":"l-flat_l-flat","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size L plat is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36801-321-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"semitransparent-grey-m_medium":{"color":{"displayName":"semitransparant-Grijs","ID":"semitransparent-grey","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color semitransparant-Grijs is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"M","ID":"m_medium","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size M is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36805-240-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"semitransparent-grey-s_small":{"color":{"displayName":"semitransparant-Grijs","ID":"semitransparent-grey","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color semitransparant-Grijs is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"S","ID":"s_small","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size S is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"36801-319-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true}}
Variations
 • semitransparant-Grijs
19,95 €
Add to cart options
Product Actions
Availability:
19,95 €
In voorraad
Levering binnen 4-5 werkdagen Levering binnen 5-7 werkdagen
Toevoegen aan verlanglijst Toevoegen aan cadeaulijst

Beschrijving

Maaltijden bereiden met de vacuüm lunchbox maat L

In theorie is het heel simpel: eet gezond. Maar in de praktijk kan een gebrek aan tijd of alternatieven de taak vaak bemoeilijken. Zeker als je onderweg bent! De nieuwe vacuüm lunchtrommel FRESH & SAVE L in een semi-transparant ontwerp is de oplossing voor het dilemma: dankzij de inhoud van 1,6 liter kunt u ook buitenshuis een uitgebalanceerd dieet eten - zonder in te boeten op versheid! De intelligente vacuümpomp verwijdert de lucht uit de container in slechts enkele seconden - het oxidatieproces wordt vertraagd: Salade blijft knapperig, avocado's blijven groen. Door middel van een flexibele verdeler is de container op te delen in twee grote compartimenten. Zo neem je in dezelfde container zowel een kleurrijke zalm-quinoasalade als een koraallinzensoep met kokosmelk mee. De doos is semi-transparant, zodat je altijd kunt zien wat erin zit. Zo raak je het overzicht niet kwijt, ook niet met meerdere dozen in de koelkast.

Ontworpen voor een leven onderweg, is de vacuüm-lunchbox maat L in semi-transparant ontwerp extreem licht en bijzonder schokbestendig. Maar al snel wordt het ook een onmisbaar object in huis! Net als alle andere kunststof bakjes in het vacuüm bewaarassortiment, is hij gemaakt van BPA-vrij plastic, vorstbestendig en geschikt voor de magnetron en vaatwasser. Je kunt overtollig voedsel en restjes ook beheren via de ZWILLING Culinary World-app, simpelweg door de QR-code op het deksel van de container te scannen. De herinneringsfunctie van de gratis app laat je tijdig weten wanneer eten en gerechten genuttigd moeten worden.

 • Vacuümfunctie: levensmiddelen blijven langer vers in vergelijking met conventionele niet-vacuümbewaring: aroma's en voedingsstoffen worden optimaal vastgehouden en voedselverspilling wordt tegengegaan. 
 • Lichte en onbreekbare vacuümdoos 
 • Uitneembare verdeler om verschillende soorten voedsel te vervoeren.
 • Veilig invriezen van etenswaren en bereide maaltijden (vacumeren vermindert risico op vriesbrand) 
 • Vaatwasmachine- en magnetronbestendig (inclusief deksel)
 • Inhoud (zonder deksel) / maximale vulhoogte: 1,6 l / 1,3 l
 • Materialen: BPA-vrij, plastic (deksel pot), silicone (ventiel, afsluiting)
 • Lichter deksel voor gemakkelijk openen/sluiten onderweg (ook zonder pomp)
 • Eenvoudige koppeling tussen sous-vide containers en de ZWILLING Culinary World app via de QR-code op de deksels voor het volgen van voedsel en houdbaarheid.
 • In de ZWILLING Culinary World App kunt u de vacuümdoos heel gemakkelijk koppelen via de bijbehorende QR-code op het deksel. Zo vindt u uw voedsel meteen terug en weet u hoelang het nog goed blijft. 

Productdetails

 • Item nr. 36801-320-0
Kenmerken
 • Kleur: semitransparant-Grijs
 • Maximum temperatuur: 97,00 ºC
 • Minimum temperatuur (°C): -20,00 ºC
 • Materiaal: Kunststof
 • Deksel inbegrepen: Ja
 • Mag in de microgolfoven: Ja
 • Mag in de diepvries: Ja
 • Mag in de vaatwasmachine: Ja
 • Aantal onderdelen: 1
Afmetingen
 • Gewicht (netto): 0,42 kg
 • Inhoud: 1,60 l
 • Lengte van het product: 21,70 cm
 • Breedte van het product: 14,60 cm
 • Hoogte van het product: 9,10 cm
ZWILLING Fresh & Save Vacuüm brooddoos L, Kunststof, semitransparant-Grijs
19,95 €
mobile zoom dialog

Vacuüm lunchtrommels: Vers om mee te nemen!

Voor iedereen die de voorkeur geeft aan lichtgewicht, zijn er de extra lichte en splintervrije plastic vacuümdozen. Ze zijn vaatwasmachine-, vriezer- en magnetronbestendig en houden uw voedsel tot vijf keer langer vers dan conventionele niet-vacuüm bewaarmethoden.

Culinary World App

Een QR-code koppelt je producten aan de ZWILLING Culinary World app en zorgt zo voor overzicht en orde in je koelkast en vriezer. De app herinnert je eraan wanneer de houdbaarheidsdatum van je bewaarde producten verstrijkt. Hierdoor bespaar je tijd en geld.

Versheid blijft langer vers

Dankzij het vacuüm kunt u gemakkelijk op uw gemak maaltijden vooraf bereiden. Uw voedsel blijft tot vijf keer langer vers dan bij conventionele niet-vacuüm bewaarmethoden en de smaken en voedingsstoffen blijven behouden.

doorzichtigheid in de koelkast

De vacuüm lunchbox L laat u altijd zien wat erin zit: Dankzij het semi-transparante plastic kun je je opgeslagen voedsel in de gaten houden zonder dat je het deksel hoeft te openen. Dit helpt je overzicht te houden.