Details

ZWILLING Enfinigy Waterkoker, 1,5 l, Zilverkleurig

79,95 €
89,95 €
-11 %

Heet van binnen, koel om aan te raken. 

  • Warmte-isolerend dubbelwandig behuizing 
  • Naadloze roestvrij stalen bak voor eenvoudige, niet-residuele reiniging 
  • Automatische uitschakeling 
{"black-1.5-l_1.5-l":{"color":{"displayName":"Zwart","ID":"black","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Zwart is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"1,5 l","ID":"1.5-l_1.5-l","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size 1,5 l is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"53005-001-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"silver-1.5-l_1.5-l":{"color":{"displayName":"Zilverkleurig","ID":"silver","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Zilverkleurig is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"1,5 l","ID":"1.5-l_1.5-l","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size 1,5 l is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"53005-000-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"black-1-l_1-l":{"color":{"displayName":"Zwart","ID":"black","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Zwart is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"1 l","ID":"1-l_1-l","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size 1 l is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"53105-001-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"silver-1-l_1-l":{"color":{"displayName":"Zilverkleurig","ID":"silver","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Zilverkleurig is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"1 l","ID":"1-l_1-l","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size 1 l is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"53105-000-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true}}
Variations
Kleur: Zilverkleurig
79,95 €
79,95 €
Maat: 1,5 l
In voorraad
Add to cart options
Product Actions
Availability:
Verlanglijstje
Officiële Zwilling shop Gratis verzending vanaf € 79 Snelle en betrouwbare levering

Beschrijving

Een designstuk voor elke dag: de moderne, hoogwaardige ZWILLING ketel met warmte-isolatie. De dubbelwandige behuizing houdt de warmte langer vast, terwijl de buitenkant koel blijft aanvoelen. Bovendien voorkomt de opening van maximaal 70° direct contact met hete stoom. De naadloze, roestvrijstalen ketel met een inhoud van 1,5 l is ook erg gemakkelijk schoon te maken. De ingebouwde kalkfilter (gemaakt van roestvrij staal) garandeert dan weer een betere smaak. Met het deksel op de ketel sluit de goed passende filter ook de tuit af, waardoor u niet zo veel water morst als u de ketel per ongeluk omstoot. De droogloop- en oververhittingsbeveiliging schakelt de ketel automatisch uit om schade aan het verwarmingselement te voorkomen. Ook wanneer u de ketel van de houder neemt, schakelt hij automatisch uit. Voor meer opberggemak kunt u het snoer rond de houder wikkelen.

  • Dubbelwandige behuizing behoudt de temperatuur binnenin langer en zorgt voor een koele buitenwand
  • 70° opening voorkomt direct contact met hete stoom
  • Beveiligd tegen droogkoken en overkoken (schakelt automatisch uit)
  • De naadloze roestvrijstalen ketel is eenvoudig te reinigen
  • Roestvrijstalen kalkfilter voor een betere smaak en minder kalkafzetting in thee en koffie
  • Geïntegreerde kabelwikkelaar voor handig opbergen
  • Ontworpen door Matteo Thun en Antonio Rodriguez

Productdetails

  • Item nr. 53005-000-0
Kenmerken
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Kunststof
  • Voltage: 220-240 V
  • Frequentie: 50/60 Hz
  • Accessoires: ENFINIGY Waterkoker
  • Opslag voor het snoer: Ja
  • Vermogen: 1.850 W
Afmetingen
  • Gewicht (netto): 1,30 kg
  • Inhoud: 1,50 l
  • Lengte van het product: 15,20 cm
  • Breedte van het product: 15,20 cm
  • Hoogte van het product: 26,00 cm
ZWILLING Enfinigy Waterkoker, 1,5 l, Zilverkleurig
3.7 (3)
-11% 89.95
79.95

ZWILLING ENFINIGY KEUKENTOESTELLEN

Wij tillen het mes naar een hoger niveau. Ontdek ZWILLING ENFINIGY. Deze reeks werd ontwikkeld in Solingen en is van de hand van de beroemde Milanese ontwerpers Matteo Thun en Antonio Rodriguez. Het resultaat: duurzame elektrische keukenapparatuur die voldoet aan de allerhoogste verwachtingen – die van u.

ALLE KEUKENTOESTELLEN

ONBERISPELIJK SCHOON

Kalkaanslag maakt gewoonweg geen kans. De roestvrijstalen kan met een inhoud van 1,5 liter heeft geen naden en is daardoor bijzonder gemakkelijk te reinigen.


HEET WATER ZONDER U TE VERBRANDEN

Het deksel gaat maximaal 70 graden open. Zo komt u niet direct in contact met de hete stoom. De goed aansluitende filter verzegelt de teut van de kan wanneer het deksel gesloten is. Heet water morsen? Geen sprake meer van.

DUBBELWANDIGE BEHUIZING & BPA-VRIJ

Dankzij de dubbelwandige behuizing blijft het water langer warm, terwijl de buitenkant van de kan lekker koel aanvoelt. Alle onderdelen van de waterkoker die in contact komen met water, zijn ook BPA-vrij.

PDP Quote zwilling

ZWILLING – AL 290 JAAR AAN UW ZIJDE

ZWILLING verbindt mensen in hun kook- en eetplezier – en doet dit al 290 jaar. Samen koken, bakken, genieten. Zo komen we als familie of vrienden nog dichter bij elkaar. Want nieuwe recepten uitproberen, lievelingsgerechten bereiden en dan allemaal samen rond de tafel zitten – dát zijn de kostbare momenten van het dagelijkse leven waar ZWILLING al 290 jaar graag deel van uitmaakt. Als dat geen reden is om te vieren ...