Details

ZWILLING Classic Inox Etui met drukknoop

39,95 €
  • Essentiële luxe in lederen etui
  • Inclusief nagelknipper, saffiernagelvijl en schuin pincet
  • Ergonomisch en functioneel ontwerp
  • Gemaakt van gepolijst roestvrij staal
  • Etui van rood leer
{"mauve-3-pcs_3-pc":{"color":{"displayName":"Paars","ID":"mauve","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Paars is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"3-delig","ID":"3-pcs_3-pc","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size 3-delig is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"1030674","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true}}
In voorraad
Add to cart options
Product Actions
Availability:
Verlanglijstje
Officiële Zwilling shop Gratis verzending vanaf € 79 Snelle en betrouwbare levering

Beschrijving

Verfijn je nagelverzorgingsroutine met de luxe en precisie van onze 3-delige nagelverzorgingsset, een must-have voor iedereen die waarde hecht aan verzorgde handen en voeten. Deze set, zorgvuldig samengesteld met de meest essentiële nagelverzorgingsartikelen, combineert functionaliteit met een elegant design, waardoor het de perfecte aanvulling is op je persoonlijke verzorgingscollectie.

Inhoud van de Set: De set bevat drie ergonomisch ontworpen instrumenten: een scherpe nagelknipper voor een moeiteloze, precieze knip; een fijne saffiernagelvijl om nagels glad en in vorm te brengen; en een schuin pincet voor het verwijderen van ongewenste haartjes of het corrigeren van nagelriemen. Deze tools zijn essentieel voor het behoud van nette, goed verzorgde nagels.

Duurzaam en Stijlvol: Elk instrument in deze set is vervaardigd uit hoogwaardig gepolijst roestvrij staal, bekend om zijn duurzaamheid, levensduur en weerstand tegen corrosie. Het gebruik van dit materiaal garandeert dat elke tool zijn functionaliteit behoudt door de jaren heen, terwijl ze hun glanzende uitstraling behouden.

Luxe Opbergoplossing: De instrumenten worden geleverd in een prachtig etui van robuust rood leer, dat niet alleen een blikvanger is maar ook praktische bescherming biedt. Het etui, voorzien van een handige drukknoopsluiting, opent om een zachte fluwelen binnenkant te onthullen, speciaal ontworpen om elk instrument veilig op zijn plaats te houden. Dit maakt de set ideaal voor zowel thuisgebruik als voor onderweg.

Ergonomisch en Functioneel Ontwerp: Bij het ontwerpen van deze set is speciale aandacht besteed aan ergonomie en functionaliteit. De tools liggen comfortabel in de hand en zijn ontworpen om een optimale controle en nauwkeurigheid te bieden tijdens het gebruik, wat resulteert in een verzorgd uiterlijk van je nagels met minimale inspanning.

Of je nu een professional bent of iemand die gewoon graag goed verzorgde nagels heeft, deze 3-delige nagelverzorgingsset van ZWILLING Beauty is de ideale keuze voor kwaliteit, duurzaamheid, en stijl in nagelverzorging.

Productdetails

  • Item nr. 1030674
  • Demeyere referentie 97736-003-0
Kenmerken
  • Kleur: Paars
  • Materiaal: Leer
  • Aantal onderdelen: 3
Afmetingen
  • Gewicht (netto): 0,07 kg
ZWILLING Classic Inox Etui met drukknoop
39.95