Details

ZWILLING Bottle fles, 680 ml, Tritan, Donkerblauw

19,95 €

Onbreekbare en lekvrije drinkfles voor alle gelegenheden 

 • Met verwijderbaar fruitzeefje 
 • Ideaal voor sport, fitness, school of kantoor 
 • Gemakkelijk met één hand te openen 
 • Het milieuvriendelijke alternatief voor de PET-fles 
 • Verkrijgbaar in vijf kleuren 
{"black-680-ml_680-ml":{"color":{"displayName":"Zwart","ID":"black","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Zwart is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"680 ml","ID":"680-ml_680-ml","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size 680 ml is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"1024176","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"dark-blue-680-ml_680-ml":{"color":{"displayName":"Donkerblauw","ID":"dark-blue","isSelectable":false,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"unselectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Donkerblauw is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"680 ml","ID":"680-ml_680-ml","isSelectable":false,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"unselectable","resourceVariationNotAvailable":"size 680 ml is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"1024179","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":false},"dark-green-680-ml_680-ml":{"color":{"displayName":"Donkergroen","ID":"dark-green","isSelectable":false,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"unselectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Donkergroen is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"680 ml","ID":"680-ml_680-ml","isSelectable":false,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"unselectable","resourceVariationNotAvailable":"size 680 ml is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"1024178","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":false},"grey-680-ml_680-ml":{"color":{"displayName":"Grijs","ID":"grey","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Grijs is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"680 ml","ID":"680-ml_680-ml","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size 680 ml is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"1024177","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true},"pink-680-ml_680-ml":{"color":{"displayName":"Roze","ID":"pink","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Roze is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"680 ml","ID":"680-ml_680-ml","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size 680 ml is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"1024180","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true}}
Variations
Kleur: Donkerblauw
19,95 €
19,95 €
19,95 €
19,95 €
19,95 €
Niet in voorraad
Add to cart options
Product Actions
Availability:
Officiële Zwilling shop Gratis verzending vanaf € 79 Snelle en betrouwbare levering

Beschrijving

Ga je sporten, naar school of naar kantoor? Waar je ook gaat, je favoriete drankje gaat met je mee, dankzij je ZWILLING drinkfles! Het is een ideale metgezel voor je dagelijkse leven, gemaakt van breukvast Tritan, lekvrij dankzij de veiligheidssluiting en gemakkelijk mee te nemen in elke tas. Je kunt hem ook om je pols dragen dankzij de praktische, afneembare band. Tot 680 ml water of ijsthee kan gemakkelijk in de ZWILLING drinkfles worden gevuld door de grote opening - zelfs sappen zijn vrij van pitten en pulp, dankzij de fruitzeef. De fles bestaat uit BPA-vrij kunststof en is absoluut geur- en smaakneutraal en een zeer goed, duurzaam alternatief voor de PET-fles. 
 

 • Inhoud: 680 ml 
 • Lekvrije sluiting 
 • Veilige grip dankzij de siliconen manchet en afneembare polsband 
 • Gemaakt van BPA-vrij, smaak- en geurloos plastic 
 • Incl. verwijderbaar fruitzeefje 

Productdetails

 • Item nr. 1024179
Kenmerken
 • Kleur: Donkerblauw
 • Materiaal: Tritan
Afmetingen
 • Gewicht (netto): 0,19 kg
 • Inhoud: 0,68 l
 • Lengte van het product: 24,00 cm
 • Breedte van het product: 7,50 cm
 • Hoogte van het product: 7,50 cm

Favoriete drankje to go

Drink wat je lekker vindt, wanneer je maar wilt. De lichte ZWILLING drinkfles van onbreekbaar Tritan is een optimale oplossing voor bijna elke dagelijkse situatie. Van sporten tot school tot kantoor - dit duurzame alternatief voor PET-flessen is jouw handige, lekvrije metgezel voor het lessen van jouw dorst.

Strak - zeker en vast

De ZWILLING drinkfles kan met slechts één hand worden geopend. Maar alleen wanneer je dat wilt: dankzij de veiligheidsdop is de fles betrouwbaar afgesloten en ideaal voor transport.

Praktisch & comfortabel

Je hebt de ZWILLING drinkfles altijd onder controle: je kunt hem comfortabel bij je dragen aan de afneembare polsband en dankzij de siliconen hoes glijdt hij niet uit je hand.

Verfrissing met duurzaamheid

Een echt alternatief voor de PET-fles. De onbreekbare ZWILLING drinkfles gemaakt van BPA-vrije Tritan is een duurzame metgezel waar je lang plezier van zult hebben.

Pimp je drankje

De grote opening maakt het gemakkelijk om de fles te vullen met maximaal 680 ml. Verfijn je drankje met verfrissend fruit, kruiden of ijsblokjes. Dankzij de verwijderbare fruitzeef blijven zaden en pulp betrouwbaar in de fles.

Eenvoudige reiniging

Na gebruik is de ZWILLING drinkfles ongecompliceerd: haal hem gewoon uit elkaar en stop hem handig in de vaatwasser.