VACUÜM WIJNSTOPPEn

Met een vacuümwijnstop komt er minder snel lucht in een geopende fles wijn, waardoor hij langer vers blijft.

vacuum

1 Resultaten
1 Resultaten
Verwijderen van verlanglijst Verwijderen van verlanglijst
ZWILLING Fresh & Save
Vacuüm wijnstoppenset, 3-delig, Grijs
12,95 €
+
Hou me op de hoogte
1 van 1 producten

VACUÜMWIJNSTOPPERS

Vacuümwijnstopper

Voor wijnliefhebbers overal te lande is de ZWILLING vacuümwijnstopper méér dan zomaar een gadget. Hoeveel lucht er in een fles kan, bepaalt namelijk hoe lekker je wijn blijft. Gebruik de wijnstopper dan ook om wijn te vacumeren, of zelfs om fruitsap en plantaardige oliën langer vers te houden. Alles wat je daarvoor nodig hebt, is een vacuümwijnstopper die op eender welke flessenhals past, maar niet meer lucht doorlaat dan absoluut noodzakelijk is.

Hou het vers – met de vacuümwijnstopper

Vacumeren is altijd een goed idee als je je etenswaren langer vers wilt houden. En dankzij onze populaire Fresh & Save vacuümzakken en -potten is dat kinderspel. Maar wat prima werkt voor vlees, vis of boterhammen, komt ook wijn, fruitsap en oliën ten goede. Gebruik de vacuümwijnstopper om lucht uit de fles te halen en een lage druk te creëren. Zo blijven je drankjes of oliën langer vers.

De vacuümwijnstopper houdt goede wijn maandenlang vers

Wijnliefhebbers zullen hun vacuümwijnstopper al snel niet meer kunnen missen, want hij houdt hun vloeibare goud langer vers. Moet je een fles wijn altijd in één keer leeg drinken? Nee, zeker niet als je de Fresh & Save vacuümwijnstopper gebruikt. Door de fles vacuüm te trekken, verdwijnt de zuurstof en wordt ze goed afgesloten. Daardoor blijft je wijn nog weken- tot zelfs maandenlang lekker.

Hoe gebruik je de vacuümwijnstopper?

De Fresh & Save vacuümwijnstopper bestaat uit een ventiel en een silicone afdichting en is heel gebruiksvriendelijk.

1. Zet de vacuümwijnstopper op de geopende fles wijn.

2. Zuig de lucht eruit met de Fresh & Save vacuümpomp.

3. Dankzij de afdichting blijft de fles luchtdicht.

Wijn en lucht: eerst moet de wijn ademen, maar wat dan?

Je hoeft een fles niet meteen na het openen weer te vacumeren, want wijn reageert niet altijd even slecht op lucht. Integendeel zelfs, je moet je wijn altijd even laten ademen, zodat de smaken zich ten volle kunnen ontwikkelen. Echte kenners weten hoe lang hun favoriete wijn moet ademen en wanneer hij slecht dreigt te worden. Want dat is precies wat er gebeurt als de wijn te lang aan de lucht wordt blootgesteld. Je hebt dus eigenlijk drie mogelijkheden: de wijn snel opdrinken, beschermen met een vacuümwijnstopper of weggieten omdat hij slecht is geworden.

Voorkom met een vacuümwijnstopper dat wijn slecht wordt

Het is zonde om goede wijn slecht te laten worden, zelfs als de fles niet helemaal leeg is. Met onze vacuümwijnstopper bewaar je een geopende fles wijn met gemak langer en zo hoef je je favoriete wijn nooit meer weg te gieten. Haal de lucht uit de fles en hou je wijn langer vers met één druk op de knop dankzij onze Fresh & Save vacuümpomp en vacuümwijnstopper.

Net een nieuwe kurk – hou geopende flessen wijn langer vers

Het lijkt wel alsof je een nieuwe kurk op je fles wijn zet. Een roestvrijstalen kurk met rubberen afdichting dan wel, die voor elke fles wijn een nieuw begin betekent. Je wijn verdient het! Sluit geopende flessen wijn, fruitsap of olie met de vacuümwijnstopper en geniet er weken later nog van!