Details

Staub Schuimspaan

16,95 €

Meer dan alleen het oppervlak afschuimen

  • Acaciahout en siliconen zonder BPA
  • Voor antiaanbaklagen
  • Ergonomisch ontwerp
  • Ontworpen in Frankrijk
{"black-31-cm_12.25-inch":{"color":{"displayName":"Zwart","ID":"black","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":true,"swatchClass":"selectable","swatchImageUrl":{},"resourceVariationNotAvailable":"color Zwart is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"size":{"displayName":"31 cm","ID":"31-cm_12.25-inch","isSelectable":true,"isSelected":true,"isColorSwatch":false,"swatchClass":"selectable","resourceVariationNotAvailable":"size 31 cm is niet beschikbaar voor deze combinatie"},"productId":"40503-100-0","linkUrl":{},"isOrderableInMaster":true,"isStockAvailable":true}}
In voorraad
Add to cart options
Product Actions
Availability:
Verlanglijstje
Officiële Zwilling shop Gratis verzending vanaf € 79 Snelle en betrouwbare levering

Beschrijving

De nieuwe reeks keukenhulpjes zijn een prachtige aanvulling op het keukenassortiment van Staub. Deze accessoires hebben een ergonomische, functionele vorm, zien er stijlvol uit en passen harmonieus bij de andere keuken- en tafelproducten van Staub. De schuimspaan is het perfecte hulpmiddel om knoedels of groenten uit een pot te halen, gekookte eieren uit het water te tillen of frietjes uit de frituurpan te scheppen. Door de gaten vloeit al het vocht gewoon weer in de pot of pan. De spaan is ook ideaal om het vet van een bouillon of soep te scheppen. Dit gaat nog gemakkelijker als de bouillon afgekoeld en het vet gestold is. De lange greep is gemaakt van acaciahout en de kop van de schuimspaan bestaat uit matzwart silicone. Dit hoogwaardige materiaal is geschikt voor alle oppervlakken, zelfs antiaanbaklagen. Bovendien is het extreem duurzaam en kan het temperaturen tot 220 °C aan.

  • Ideaal om te gebruiken in pannen met antikleeflaag
  • Eenvoudig te reinigen
  • Comfortabele houten greep

Productdetails

  • Item nr. 40503-100-0
Kenmerken
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Silicone
Afmetingen
  • Gewicht (netto): 0,09 kg
  • Lengte van het product: 31,00 cm
  • Breedte van het product: 9,40 cm
  • Hoogte van het product: 3,90 cm
  • Greeplengte: 10,00 cm
Staub null Schuimspaan
16.95

Mindful koken met STAUB

Koken is een gemakkelijke mindfulness oefening die je elke dag kunt beoefenen. Ontkoppel en ontspan door iets met je handen te doen! Neem de tijd om de verschillende texturen van de ingrediënten te voelen, het delicate aroma te ruiken en te genieten van het geluid van sissende olie voordat je het resultaat proeft. De STAUB gadgets zijn ontworpen om u te helpen zich te concentreren op het proces. Hun ergonomische, acaciahouten handvat voelt net zo goed aan als het eruitziet, en de BPA-vrije siliconen zijn zacht voor uw kookgerei en kunnen worden gebruikt in pannen met antiaanbaklaag en met hete ingrediënten. Vergeet alle zorgen en ga op in de ervaring!

Pak het moment

Je kan van eten kan enkel in het huidige moment genieten. Serveer het terwijl het nog gloeiend heet is en bescherm jezelf met hittebestendig keukengerei.

Centreer jouw aandacht

Het geheime ingrediënt van lekker eten is aandacht voor detail. Gebruik gadgets die het werk moeiteloos maken, zodat je zich op het recept kan concentreren.

De kers op de taart

Met het juiste gereedschap kan het smeren van room in een perfect gladde laag en het toevoegen van een patroon van bessen een meditatieve oefening worden.

PDP quote block Staub

De STAUB-producten zijn een waar voorbeeld van authentieke, traditionele knowhow en weerspiegelen de Franse keuken, die altijd streeft naar uitmuntendheid, zonder de smaak en het plezier van het delen van een goede maaltijd uit het oog te verliezen. Sinds de iconische geëmailleerde gietijzeren braadpan heeft STAUB zich kunnen diversifiëren en biedt nu een breed assortiment gietijzeren producten aan, van wokken tot grills, braadpannen, fonduesets en tajines.