STAUB en koks over de hele wereld.

De keukens in een hotel of een restaurant met een Michelin-ster vereisen kwaliteit, precisie en snelheid. Professionele koks moeten onvoorwaardelijk op hun kookgerei kunnen vertrouwen. Daarom waarderen Michelin-sterrenchefs over de hele wereld de eersteklas producten van STAUB.  

Thuis in een keuken met Michelin-sterren.

Honderden toprestaurateurs werken samen met STAUB en velen van hen zijn erkend in de Michelingids. Daarom kiezen Michelin-sterrenchefs over de hele wereld voor STAUB en vieren ze de uitmuntendheid ervan in hun keuken.  

Het merk voor culinaire artiesten.

Een kok is niet gewoon iemand die voedsel bereidt - het zijn culinaire kunstenaars. Ze komen elke dag de keuken binnen, klaar om hun verwachtingen te overtreffen

Ongeacht hun nationaliteit hebben alle culinaire kunstenaars die met STAUB werken één ding gemeen: ze streven naar de hoogste kwaliteit in hun keuken

Ambassadeurs van goede smaak.

Sommige chefs zeggen zelfs dat koken met STAUB gietijzeren producten hun gerechten heeft verbeterd en zelfs geperfectioneerd. 

Deze hoge waardering motiveert ons om nog meer producten te ontwikkelen die de diverse culinaire culturen wereldwijd illustreren. Dus niet alleen professionele koks kunnen nieuwe, heerlijke gerechten blijven creëren - jij kunt dat ook.