C'est le goût Français.

Frankrijk is de plaats bij uitstek voor de traditionele keuken en lekker eten. Coq au vin, ratatouille, tarte flambée, chocolademousse ... de lijst van Franse lekkernijen die over de hele wereld geliefd zijn, is eindeloos.

Alleen kookgerei van de hoogste kwaliteit, vervaardigd volgens de principes van traditioneel vakmanschap is goed genoeg voor het bereiden van deze culinaire meesterwerken. Daarom is Frankrijk ook de bakermat van uitstekend kookgerei - de bakermat van STAUB.  

De blijvende erfenis van de ooievaar.

De Elzas kent een rijke culinaire traditie en uitstekend vakmanschap. Het is dan ook geen toeval dat Francis Staub hier in 1974 zijn eerste gietijzeren cocotte ontwierp en zo de basis legde voor het bedrijf STAUB.  

Het symbool van deze diepe verbondenheid met de Elzas is de ooievaar. De ooievaar, afkomstig uit de Elzas, heeft net als STAUB zijn plaats gevonden in ons logo - dit maakt de ooievaar tot ambassadeur van de aandacht voor detail, onberispelijke smaak en tijdloos design van onze producten.

De smaak van samenhorigheid.

STAUB verenigt mensen met lekker eten en goed gezelschap. STAUB, opgericht in de Elzas, brengt de passie, kwaliteit en de traditie van de Franse keuken tot aan je deur - waar je keuken zich ook bevindt.  

Een portie levensvreugde.

Ben je iemand die niet alleen lekker wilt koken, maar het ook wilt vieren. Ben je iemand die met elke hap het leven, vriendschap en plezier wilt vieren. 

Ben je iemand die onvergetelijke culinaire momenten wilt creëren - dan moet STAUB deel uitmaken jouw leven. In je keuken of op je eettafel, STAUB hoort overal thuis waar mensen genieten van lekker eten.