Accessoires voor potten en pannen

Een goed gerecht staat of valt met de juiste ingrediënten. En met de juiste accessoires voor je potten en pannen, uiteraard. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment.

cookware

24 Resultaten
24 Resultaten
-20%
ZWILLING Table
Beschikbaar in 3 Maten
29,95 € 23,95 €
Hou me op de hoogte
-20%
ZWILLING Table
Beschikbaar in 3 Maten
24,95 € 19,95 €
Hou me op de hoogte
-20%
ZWILLING Table
Beschikbaar in 3 Maten
19,95 € 15,95 €
Hou me op de hoogte
24 van 24 producten

Accessoires

Met de keukenaccessoires van ZWILLING heb je alles bij de hand wat je nodig hebt voor een heerlijke maaltijd. Het gaat namelijk niet alleen om de ingrediënten en specerijen, maar ook om je potten, pannen en ander keukengerei. Ben je op zoek naar keukenaccessoires? Dan ben je in de juiste rubriek van de webshop van ZWILLING terechtgekomen. Hier vind je alle handige hulpjes die je je maar kunt wensen, van spatbeschermers tot druppelvangers en zelfs nieuwe knoppen voor je potten.

Keukenaccessoires voor elke stijl

Hier vind je alles wat je nodig hebt om je keuken een persoonlijke toets te geven. Smaken verschillen, niet alleen op het vlak van eten, maar ook bij het koken. Gelukkig ontdek je in de categorie 'keukenaccessoires' vast iets naar jouw smaak. Bij ons vind je namelijk alle mogelijke accessoires voor een persoonlijke finishing touch in je keuken.

Geen deksel zonder knop

Op elk potje past een dekseltje, en op elk deksel past een knop. Voor veel kookfanaten is een nieuwe, aparte knop het neusje van de zalm. Want met een speciale knop geef je kookgerei (bijvoorbeeld je potten of cocottes) heel eenvoudig een persoonlijke finishing touch. Waarom eens geen prachtig extraatje voor je favoriete kookpot met een knop in de vorm van een dier? Varken, konijn, haan of vis: aan jou de keuze.

Accessoires om het koken aangenamer te maken vind je in de webshop van ZWILLING.

Laten we je creativiteit naar een nog hoger niveau tillen. Het fornuis is warm, het water kookt en het enige wat je nog nodig hebt, zijn handige accessoires die het koken net dat tikkeltje eenvoudiger maken. Geen nood, want in deze rubriek vind je alles wat je zoekt, van functionele items tot de mooiste extraatjes. Met een spatbeschermer doe je nooit iets verkeerd, en met onze vergieten kun je zowel je eten afspoelen als kokend water weggieten.

Andere multifunctionele keukenaccessoires

Alles wat na het zeven nog moet uitlekken, plaats je gewoon op je praktische, roestvrijstalen afdruiprooster. Of leg het rooster gewoon rechtstreeks in je pan. Maar wat dan met je deksel? Waar leg je dat neer als je eerst nog iets anders moet doen? Wel, wat denk je van deze dekselhouder uit hoogwaardig gietijzer van STAUB? Gedaan dus met vieze restjes en condens van deksels die je zomaar ergens neerlegt. Ook voor dit probleem biedt ons assortiment keukenaccessoires de oplossing.

Keukenaccessoires voor het opdienen en opbergen

Lekker koken vergt tijd en daarom hebben we een zo goed als tijdloos assortiment handige, prachtige keukenaccessoires gecreëerd. Wat denk je bijvoorbeeld van onze plastic handgrepen voor potten, pannen en cocottes die je handen beschermen? Trek ze gewoon over de bovenkant wanneer je gaat opdienen, zodat je je vingers niet kunt verbranden.

Na het eten en de afwas berg je je kookgerei op met behulp van onze panbeschermers. Zo zet je je potten en pannen veilig in de kast zonder dat ze beschadigd kunnen raken.

Handig, functioneel en volledig naar jouw smaak? Onze accessoires voor kookpotten en pannen zijn het allemaal. Haal deze culinaire extraatjes meteen in huis en maak het leven in je keuken nog net een tikkeltje aangenamer.