HIER VIND JE KWALITEITSVOL KOOKGEREI OP JOUW MAAT

Gerechten staan of vallen met het kookgerei waarin je ze bereidt. Of je nu houdt van de traditionele of Aziatische keuken, van vegan of traag gegaarde gerechten: elk gerecht heeft baat bij pannen en potten van topkwaliteit. En dat is precies wat wij je te bieden hebben. De ZWILLING webshop is niet zomaar een platform waarop je het beste kookgerei kunt kopen. Wij maken er onze missie van om jou het kookgerei te laten ontdekken dat écht bij je past. Ben je er klaar voor? We nemen je graag mee op een ontdekkingsreis door onze productwerelden.

VERWACHT JE HEEL VEEL VAN JE KOOKGEREI? TERECHT!

Stel je hoge eisen voor de kwaliteit van je potten, pannen en braadpannen? Terecht! Wil je alleen hoogwaardige materialen die vakkundig verwerkt zijn in een degelijk product dat levenslang meegaat? Ook op dat vlak geven wij je gelijk. Maar waarom is dat zo belangrijk? Omdat kwaliteit zichzelf terugbetaalt bij kookgerei, en wel op meerdere manieren:

  1. Lange levensduur
  2. Energiezuinigheid
  3. Optimale warmteverdeling
  4. Lekkere gerechten

PUUR GENIETEN MET KWALITEITSVOL KOOKGEREI: DE FUNCTIONALITEIT

Net zoals in de keuken maken de beste ingrediënten bij de productie van kookgerei slechts een verschil als ze vakkundig worden 'bereid'. Zo creëren we producten die precies bieden wat je zoekt: topkwaliteit die je in elk aspect ervaart, van het design tot de functionaliteit.


Kwaliteit door functionaliteit – laat je verleiden:

  • Meerlagige bodems met innovatieve technologie die de warmte optimaal benut en tot de rand verspreidt
  • Performante en makkelijk reinigbare antikleefcoatings
  • Deksels om gerechten gelijkmatig te verwarmen, energiezuinig te koken en (bij glazen deksels) je gerecht op elk moment in de gaten te kunnen houden
  • Handige extraatjes zoals stoominzetstukken, saustuiten of handgrepen die koud blijven aanvoelen
  • Speciaal kookgerei zoals bakplaten, tajines, paellapannen en aspergepotten
  • Potten en pannen voor elk type kookvuur en voor in de oven

Dit is slechts een voorproefje van wat je van ons kunt verwachten: een divers assortiment dat voor elke smaak wat wils biedt. Het enige dat gelijk is bij al onze producten, zijn onze hoge kwaliteitseisen.

Misschien vind je dit ook leuk